Tara Chioarului

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA ŞOMCUTA MARE: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat care şi-a agresat concubina

Ieri, 12 septembrie, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată fizic de către concubin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri a avut loc un conflict verbal care a degenerat în agresiune fizică.

În urma completării formularelor de evaluare a riscului rezulta faptul că există un risc iminent, motiv pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu nr.1/12.09.2022.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări față de bărbat, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – ȘOMCUTA MARE: Patru tineri au ajuns la spital, după o bătaie pe Calea Mireșului. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor. Azi o casă a fost incendiată

Vasile Dale

LA FURAT ÎN MARAMUREŞ: Sălăjeancă prinsă la furat în Sălsig, sătmăreni cu maşina plină de bunuri furate în Vişeu de Sus

Vasile Dale

Cozmuța Ionel din Şomcuta Mare, câștigătorul ediției a III-a a concursului de preparat guyaş de la Ciolt

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.