Important

”VECINII MEI, EVREII” – Expoziție temporară la Muzeul de Artă din Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», vă invită la vernisajul expoziției ”Vecinii mei, evreii”.

De-a lungul timpului, comunitatea evreiască din Maramureș și-a pus amprenta asupra istoriei, culturii și vieții cotidiene de pe aceste meleaguri. Pentru a vă face cunoscute o parte dintre aceste aspecte, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» și Asociația Maramureș Heritage au plăcerea de a vă prezenta o expoziție temporară de fotografie, pictură și grafică.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 14 septembrie 2022, de la ora 12:00, la sediul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», str. 1 Mai, nr. 8, iar expoziția va putea fi vizitată până în 9 octombrie 2022.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Am fost onorat ca alături de președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu și de președintele Comisiei juridice, numiri și imunității din Parlamentul de la Chișinău, Olesea Stamate, să semnez Rezoluția prin care promovăm idea ca România să devină, prin instituțiile naționale implicate în parcurgerea pașilor necesari pentru intrarea în Uniunea Europeană, un îndrumător al Republicii Moldova în procesul de aderare”

Redactie

LACUL BODI: Stațiunea devenită magnet pentru turiști în plină toamnă, atrași de peisajele spectaculoase

Redactie

XAN KISS – SPRAY DE GURĂ:  PENTRU ÎNTÂLNIRI PERFECTE ȘI PARFUMATE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.