Important

Bărbat tâlhărit în Baia Mare, furt dintr-o casă din Ulmeni (actualizare)

Ieri, 12 septembrie, în urma activităţilor informativ operative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, a fost identificat un bărbat de 47 de ani din Negrești Oaș, bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 04 septembrie a.c., la ora 21.15, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către un bărbat de 47 de ani din Botoșani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Gării din municipiu, a fost agresat fizic din spate în zona feței de către o persoană, iar când a căzut la pământ din buzunarul din față i-a fost sustras portmoneul cu acte și o sumă de bani.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 3.700 de lei.

În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE: Arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

Ieri, 13 septembrie, polițiștii din Baia Mare au pus în aplicare un Mandat de Arestare Preventivă emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 47 de ani din Negrești Oaș, bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie calificată comisă în data de 04 septembrie a.c., în municipiul Baia Mare.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Identificat de polițiști după ce a comis un furt calificat. Prejudiciu recuperat

Ieri, 12 septembrie, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Orașului Ulmeni, a fost identificat un bărbat de 32 de ani din oraș, care este bănuit de comiterea unei fapte de furt calificat.

În fapt, în data de 07 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în data de 06 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în grădină, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa acesteia de unde i-au sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 550 de lei. Acesta a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase fiind restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

Spectacol de final de an şcolar la Școala Populară de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare

Redactie

PRO ROMÂNIA: Patriotismul se arată prin fapte

Vasile Dale

CĂUTAŢI DE FAMILIE: O femeie din Răzoare dispărută de acasă, a fost găsită. Un ucrainean nu a mai fost văzut de când a trecut înot Tisa în România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.