Eveniment

RUTIERE: Minor de 7 ani accidentat de un autoturism în Sighetu Marmației, şoferi băuţi depistaţi la Onceşti şi Baia Mare

Ieri, 14 septembrie, la ora 16.44, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, produs pe strada Dragoș Vodă la intersecție cu strada Muncitorilor.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce un bărbat de 61 de ani din Vișeu de Jos, se afla la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat un pieton de 7 ani, care s-a angajat în traversarea drumului public.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, ulterior la Spitalul Municipal Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

Ieri, 14 septembrie, la ora 10.40, polițiștii Postului de Poliție Comunal Oncești au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 186 în localitatea Oncești.

Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un bărbat de 67 de ani din Oncești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Alt beat prin Baia Mare

Azi noapte, la ora 00.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Unirii din municipiu.

La volan, polițiștii au identificat un bărbat de 23 de ani din Cicârlău. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

ISU MARAMUREŞ: Ceremonie depunere jurământ

Redactie

FARA DUMNEZEU / ACTUALIZARE: DUPA ILUMINATIE MAI MULTE MORMINTE AU FOST DISTRUSE IN CIMITIRUL MUNICIPAL SIGHET. POLITISTII AU INTOCMIT DOSAR PENAL SI DESFASOARA CERCETARI (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

CAZ INCREDIBIL LA MIREȘU MARE – Un vânător a tras după un câine dar a nimerit o femeie de etnie rromă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.