BREAKING NEWSEvenimentNational

“Doamne, nici acum nu-mi vine să cred! Un copil cu toată viaţa înainte”. Cătălin, un tânăr de 22 de ani Sălaj, a murit subit în Anglia, unde plecase să muncească

Sfârşit tragic pentru un tânăr de doar 22 de ani din Zalău, judeţul Sălaj. Plecat să muncească în Anglia, pentru a avea o viaţă mai bună, Cătălin a murit fulgerător.

Tânărul lucra la o patiserie de mai mulţi ani şi de un an aflase că suferă de sindromul Barrter, o boală care îi afectează rinchii. Nu s-a lăsat şi a continuat să muncească. Însă boala a fost mai puternică. Părinţii încearcă acum cu disperare să facă rost de bani ca să poată să îl aducă pe Cătălin în ţară pentru înmormântare, scrie sportulsalajean.ro.

A murit fulgerător la doar 22 de ani

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi. “Nu există cuvinte care să explice durerea unui părinte, atunci când viața copilului său este curmată într-o secundă. Vestea că Surducan Cătălin nu mai este printre noi. A adus o durere imensă familiei sale și a tuturor celor care I-au cunoscut. O asemenea pierdere nu poate fi compensată cu nimic, dar, putem susține această familie greu încercată, fiecare cu cât poate și binevoiește, pentru a-si putea aduce copilul acasă și pentru înmormântare creștinește. Cătălin și-a găsit sfârsitul în Anglia la doar 22 de ani, iar costurile pentru repatriere sunt exorbitante”.„Somnul lin și odihna veșnică înger tânăr”, „Sincere condoleanțe. Odihnă veșnică în lumina”, „Ne-ai lasat un gol in familie nimeni si nimic nul va inlocui DRUM LIN suflet blind”, „Sincere condoleanțe și multa putere familiei Odihnească în pace!”, „Doamne, mie nici acum nu-mi vine sa cred! Un copil cu toată viata înainte”, „Condoleanțe familiei și Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace in patria cerească iar lumina să-i lumineze l-a nesfârșit”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Te-ar putea interesa si

MARAMUREŞENI, MAI MULTĂ VIGILENŢĂ! Furt de bani dintr-o locuinţă neîncuiată la Seini, furt de borsetă lăsată la vedere într-o maşină, tâlhărie în Baia Mare

Vasile Dale

NEACORDARE PRIORITATE: DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN BAIA MARE. ACCIDENT SI LA VADU IZEI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a marcat într-un mod inedit Ziua Mondială a Siguranței Pacientului (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult