BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENT LA VOLAN – Cu 150 km/oră pe bulevardul București din Baia Mare. Din cauza legislației proaste, Poliția Rutieră e legată ”la mâini și la picioare”

Un cititor al site-ului nostru ne-a transmis pe adresa de email a redacției o captură video după story-ul postat de un băimărean pe instagram. Acesta se filmează pe bulevardul București în timp ce conduce cu… 150 km/oră. Totodată, cititorul nostru a transmis imaginile și pe adresele de email ale IPJ Maramureș și a IGPR.

Ce spune cititorul

”Buna ziua, ce s-ar putea face în legatură cu astfel de specimene? Umblă cu 150km/h in localitate și noi închidem ochii la așa ceva? Mai și filmează… Pe lângă asta se mai și laudă pe internet… vă rog să luăm măsuri, ar fi un bun exemplu de dat și tras un semnal de alarmă la nivel de țară că astfel de filmări pot fi folosite împotriva șoferilor indisciplinați.



Filmarea se afla în continuare publica pe contul de instagram (….), dar am și o înregistrare a acesteia în care se vede că ajunge la viteza de 150 km/h. Din filmare pare că acțiunea se petrece pe Bulevardul București din Baia Mare la semaforul cu strada Motorului în directia de deplasare către localitatea Recea. Din cate am mai urmărit și observat în timp, omul ar folosi mașinile clienților atelierului lui pentru a se distra prin oraș.

Vă rog să nu folosiți adresa mea de mail sau mesajul meu pentru orice fel de intervenție publică deoarece doresc să rămâan anonim”.

Ce spune Poliția

Din păcate în astfel de cazuri polițiștii ”sunt legați la mâini și la picioare”. Legislația nu îi ajută deloc. Ei pot doar să îl avertizeze pe cel care a filmat și postat astfel de filmulețe să nu mai conducă cu o asemenea viteză pe șosele. Viteza poate fi înregistrată doar cu aparate radar omologate! În instanță nu sunt acceptate imaginile video înregistrate cu telefonul mobil.

Încă din 2018 aleșii neamului au promis că vor reglementa prin lege această situație. Suntem la final de 2022 și încă nimic. Tocmai din cauza legislație tâmpite și oarbe România este pe locul 1 la numărul de accidente mortale sau deosebit de grave din Uniunea Europeană. Și credem că vom continua mult și bine să ocupăm acest nefericit loc.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Patru polițiști de frontieră depistați pozitiv cu SARS-CoV-2. Probleme și la Primăria Oncești. DSP Maramureș a scăpat situația de sub control

Redactie

EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmaţi pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, închidem şcoala? Vadu Izei şi Deseşti intră în carantină?

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie de joc şi jeg în trenul Bucureşti – Baia Mare

Redactie

2 mesaje

Baimarean septembrie 17, 2022 at 1:49 pm

Merita inchis …. fara minte

Raspunde
mo septembrie 18, 2022 at 1:05 pm

despre ce atelier e vorba?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult