BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență maximă – La un pas de a spulbera o mamă cu doi copilași care traversau regulamentar DN1C la Satulung

Inconștiență maximă din partea unui conducător auto care circula pe drumul național 1 C prin Satulung. Acesta se deplasa din direcția Șomcuta Mare spre Baia Mare.

În centrul localității Satulung, în fața școlii, o mamă cu doi copilași s-au angajat în traversarea regulamenetară a șoselei. Șoferul care circula dinspre Baia Mare spre Șomcuta a oprit și le-a acordat prioritate de trecere. Nu același lucru a făcut și cel (cea) de la volanul unui autoturism Audi înmatriculat în Maramureș.

Doar prezența de spirit a mamei a dus la evitarea unei adevărate tragedii. Aceasta a observat că șoferul nici măcar nu are intenția de a reduce viteza. Cum îi ținea de mână pe cei doi copilași a reușit să îi oprească din traversare. Cel de la volan și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Totul a fost înregistrat de o cameră de bord a șoferului care a acordat regulamentar priotate de trecere mamei și celor doi copii.

Din păcate politicienii români au modificat legislația. Firește în favoarea lor și acoliților lor. Imaginile înregistrate de camera de bord nu sunt probe pentru ca polițiștii să poată dispune măsuri împotriva celui care conducea autoturismul Audi. Cu toate că numărul de înmatriculare este vizibil, încălcarea legislației rutiere este elocventă, polițiștii nu pot decât să îl sfătuiască pe cel de la volan ca pe viitor să fie mai atent.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Femeie lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar în Baia Sprie

Redactie

INCONȘTIENT DAR CU BMW seria 6: Șofer din Negrești-Oaș prins cu 175 km/h pe bd Independenței din Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE / IMPACT IN BAIA MARE: O masina a politiei a ajuns pe trotuar rasturnandu-se pe plafon. soferul autospecialei de politie si-a recunoscut vina (foto, video)

Vasile Dale

1 mesaj

Cetateanul septembrie 20, 2022 at 1:05 pm

Te asiguri, si doar cand esti in siguranta traversezi . Nu astepti ca altul sa puna frana, poate nu e atent, poate i s-a facut rau, etc . Eu asa procedez .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.