BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență maximă – La un pas de a spulbera o mamă cu doi copilași care traversau regulamentar DN1C la Satulung

Inconștiență maximă din partea unui conducător auto care circula pe drumul național 1 C prin Satulung. Acesta se deplasa din direcția Șomcuta Mare spre Baia Mare.

În centrul localității Satulung, în fața școlii, o mamă cu doi copilași s-au angajat în traversarea regulamenetară a șoselei. Șoferul care circula dinspre Baia Mare spre Șomcuta a oprit și le-a acordat prioritate de trecere. Nu același lucru a făcut și cel (cea) de la volanul unui autoturism Audi înmatriculat în Maramureș.

Doar prezența de spirit a mamei a dus la evitarea unei adevărate tragedii. Aceasta a observat că șoferul nici măcar nu are intenția de a reduce viteza. Cum îi ținea de mână pe cei doi copilași a reușit să îi oprească din traversare. Cel de la volan și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.


Totul a fost înregistrat de o cameră de bord a șoferului care a acordat regulamentar priotate de trecere mamei și celor doi copii.

Din păcate politicienii români au modificat legislația. Firește în favoarea lor și acoliților lor. Imaginile înregistrate de camera de bord nu sunt probe pentru ca polițiștii să poată dispune măsuri împotriva celui care conducea autoturismul Audi. Cu toate că numărul de înmatriculare este vizibil, încălcarea legislației rutiere este elocventă, polițiștii nu pot decât să îl sfătuiască pe cel de la volan ca pe viitor să fie mai atent.

Te-ar putea interesa si

IMAGINI DRAMATICE: RECORD HORROR ÎN ROMÂIA – 574 de morți! Morga Spitalului Universitar din Bucureşti plină de morţi COVID, care nu mai au loc în frigidere

Redactie

LICEUL BORŞA / ACTUALIZARE: Două eleve s-au luat la bătaie în clasă, sub ochii profesoarei. Directorul şcolii vrea să sancţioneze întreaga clasă

Vasile Dale

INCONȘTIENȚI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Cetateanul septembrie 20, 2022 at 1:05 pm

Te asiguri, si doar cand esti in siguranta traversezi . Nu astepti ca altul sa puna frana, poate nu e atent, poate i s-a facut rau, etc . Eu asa procedez .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult