BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ROZAVLEA: Bătrân bătut crunt de fiul lui cunoscut cu afecțiuni psihice. Salvamontiștii maramureșeni contra-cronometru pentru a-l salva – FOTO

Misiune de salvare în derulare a Salvamont Maramureș. S-a solicitat ajutorul prin 112 pentru interventia in cazul unui barbat in varsta de 79 ani cu multiple traumatisme, cu o stare generala de sanatate precara.

Barbatul se afla intr-o zona fara acces auto iar drumul pana la locuinta este impracticabil datorita ploilor cazute in ultima vreme.

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures s-au deplasat de urgenta la caz impreuna cu echipajul medical de la EPA Bogdan Voda. A fost acordat primul ajutor barbatului stabilizandu-l.

S-a solicitat elicopterul de la POA Jibou însă datorita conditiilor meteorolohice nefavorabile elicopterul nu a putut ajunge la locul extractiei întorcându-se la bază.

Salvatorii montani impreuna cu echipajul medical si cu voluntari din zona procedeaza in acest moment la extractia barbatului pe o portiune cuprinsa intre 3 – 5 km lungime pana la autospeciala EPA Bogdan Voda.

ACTUALIZARE

Conform surselor noastre se pare că bătrânul ar fi fost bătut crunt de fiul acestuia, un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice. De atlfel, aceleași surse susțin că pe numele agresorului fusese emis ordin de restricție și el nu se putea apropia de tatăl lui.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Sighetean beat la volan şi fără permis, depistat de poliţişti

Vasile Dale

SCANDAL ÎN BORȘA: Stareţul Mănăstirii Prislop din Maramureş, conversaţii indecente cu un fost călugăr

Vasile Dale

FOTO: Accident în Pasul Gutâi, din cauza poleiului, cu trei autovehicule implicate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.