BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO DOCUMENT: CITITORII reclamă nereguli la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. Surse: sunt mașini de filaj sau ale celor de la fostul serviciu secret ”2 și-un sfert”?

”Bună ziua. Numele meu este … Octavian și va transmit o situație cu multe nereguli din partea IPJ Maramureș raportate la cetățeni. În lunile trecute am fost sancționat pentru ca aveam folii aplicate pe geamurile autovehiculului. Este ok, legal, corect și drept. Pentru care am urmarit si observat în curtea IPJ Maramureș mai multe autovehicule care aveau aplicate folii p geamurile laterale si parbriz cu doar 5% vizibilitate. 

Astfel in data de 14.06.2022 am trimis către IPJ Maramureș următoarea sesizare: 

„” Către domnul inspector șef al IPJ Maramureș. 
Sesizare cu privire la nerespectarea dispozițiilor OUG 192/2002 și al Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002. 

Rog să dispuneți verificarea următoarelor aspecte cu respectarea principiului legalității și al nediscriminării:

Autovehiculele înmatriculate cu numerele MM31…, B108…, MM12…, B98…., B65…, și B36…. se deplasează pe drumurile publice de raza județului Maramureș încălcând prevederile art. 102, alin. 1, pct. 35 din OUG 195/2002 și art. 148 din Regulamentul de aplicare al OUG 195/2002. 

Estetica vehiculului primează în fața securități circulației pe drumurile publice și al celorlalți participanți la trafic? 

Rog să aveți în vedere eventualele „legături” ale cadrelor MAI cu conducătorii autovehiculelor mai sus menționate, pentru a preîntâmpina posibilele ilegalități ce pot fi săvârșite in scopul mușamalizării acestor aspecte în vederea neaplicării tuturor măsurilor ce se impun în conformitate cu sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002. În cazul constatării unor aspecte de fals cu privire la documentele de omologare a foliilor auto, respectând aceleași principii sa luați toate masurile în conformitate cu Legea nr. 286/2009. 

Prin aceasta, consider ca ați luat la cunoștință de conținutul sesizării, motiv pentru care în calitate de instituție competenta legislativ, dispuneți masurile legale. 

În cazul neaplicării corespunzătoare a tuturor dispozițiilor legale, anunțării ori atenționării persoanelor implicate, mă voi adresa altor instituții de control sau presei. 

Răspunsul cu privire la masurile luate, rog sa-mi fie transmis pe această adresă de mail. 

Va mulțumesc ! „”

În data de 13.07.2022 am primit următorul răspuns, atașat (răspuns nr. 1).

După primirea răspunsului am revenit cu urmatoare sesizare: 

„Cu privire la răspunsul dumneavoastră nr. R/2476 din 11.07.2022, în care mi-ați comunicat faptul că din prima sesizare nu rezultă/reies zonele/intervalele orare in care circulă autovehiculele, vă solicit încă o dată în mod respectuos să verificați cu maxima OBIECTIVITATE aspectele sesizate, pentru ca:

Autovehiculele înmatriculate cu numerele B108…, B98…, B65… se află parcate zilnic pe strada 22 Decembrie, nr. 37 din Baia Mare, (POLIȚIA) de unde pleacă și se deplasează zilnic pe raza municipiului Baia Mare.
De aici rezulta faptul că există acele „legături” ale cadrelor ministrului cu utilizatorii vehiculelor, în scopul mușamalizării și neaplicării sancțiunilor prevăzute de lege, deoarece țin să cred că nu este vorba de lipsă de profesionalism….(nu a fost cazul niciodată…). 
Cu privire la celelalte 3 autovehicule, va informez că acestea circulă zilnic pe raza municipiului Baia Mare.
Legea nu se aplică pentru toate autovehiculele? Oare de această data o sa faceti și altceva in loc de a-mi transmite ca nu le-ati identificat in trafic? „”

Cu toate acestea, în 19.09.2022 am fost atât citat cât și invitat la Poliție pentru a da explicații sau poate se a fi din nou sanctionat, primind următoarele documente (atașate emailului). Doar ca eu în prezent sunt plecat la munca în străinătate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un bărbat s-a răsturnat cu Jeep-ul la Ieud într-o zonă greu accesibilă. Pasagerul grav rănit

Vasile Dale

VIDEO: GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN ÎNȘELĂCIUNI PRIN METODA ACCIDENTUL, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTI

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș, președintele Comisiei juridice din Senat: ”Fără săli cu jocuri mecanice la mai puțin de 300 de metri pietonali de școli. Elevii trebuie protejați de tentațiile care produc dependență și poate afecta viitorul lor! ”

Vasile Dale

1 mesaj

Hai Pa septembrie 23, 2022 at 8:02 pm

Ce bine se vede raspunsul politiei. Lasa sigla aia imensa ca nu iti fura nimeni de pe site..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult