BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Un sighetean închis la Penitenciarul Aiud a amenințat doi polițiști: te sugrum, nu scapi fără un ciob în gât

Un tânăr cu multiple tâlhării și furturi la activ, închis momentan la Penitenciaraul Aiud, a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea doi polițiști de penitenciar.
Tânărul este din Sighetu Marmației și are condamnări pentru tâlhării și furturi. De asemenea, mai are și o condamnare tot pentru ultraj, când a amenințat cu un aparat cu electroșocuri doi polițiști care voiau să îl imobilizeze.

Ajuns la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, tânărul a început să amenințe cu moartea polițiștii de penitenciar.

Prima dată a amenințat cu moartea un polițist în data de 12 ianuarie 2021. Atunci i-ar fi spus ofițerului: ”când te prind te sugrum”, au precizat, pentru alba24.ro, reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.


In data de 8 iunie 2022, tânărul a amenințat un alt ofițer al Penitenciarului: ”nu scapi fără un ciob în gât sau un par în cap”, a spus deținutul către un polițist care își făcea datoria.

În data de 8 iunie 2022, tânărul a amenințat un alt ofițer al Penitenciarului: ”nu scapi fără un ciob în gât sau un par în cap”, a spus deținutul către un polițist care își făcea datoria.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat a căzut în stradă şi s-a lovit puternic la cap. A fost luat de SMURD şi dus la spital (FOTO)

Vasile Dale

Termoșemineul pe lemne – soluția capabilă de performanțele centralei pe gaz

Vasile Dale

ALTE CADRE MEDICALE INFECTATE ÎN JUDEŢ: Trei cazuri pozitive la un centru medical din Bârsana

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult