BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NOROC CU O PARTE A PRESEI: Primarul dă termene, dar oare va plăti? Constructorul spune că are facturi restante de 1,4 milioane de lei. A venit curentul pentru elevii de la Șincai

Până ieri, colegiul nu a avut electricitate din cauza unui paratrăsnet fără împământare. Asta deşi problema trebuia rezolvată înainte de începerea anului şcolar, recunoaşte chiar directorul liceului.

Leonard Mardar, director școală: Paratrăsnetul putea fi montat inca din 2 septembrie dar nici macar astazi nu e… se urgenteaza predarea a inca 14 sali de clasa.

Curajul liceenilor de la Șincai de a spune lucrurilor pe nume a fost amplu prezentat de o parte a presei din Maramureș. Restul, tăcere sau 2-3 rânduri în treacăt. Era mult prea importantă ”Castaniada” decât viitorul tinerilor de la cel mai prestigios liceu din Baia Mare. Dar să revenim la subiect.


Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare: Am stabilit un grafic de executie cu constructorul. Are termen 30 septembrie sa finalizeze intreg tronsonul despre care facem vorbire. 

În tot acest timp, constructorul susţine că nu a încheiat lucrările din cauza unor facturi restante de 1,4 milioane de lei. 

Gheorghe Tivadar, constructor: Sunt facturile din iulie si august. Ni s-au virat o parte din ei, cu promisiunea ca ni se vireaza si astazi dupa masa.

Lucrările de reabilitare a Colegiului Gheorghe Şincai costă 10 milioane de lei şi sunt gata în proporţie de 96%.  (Sursa: ObservatorNews.ro)

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE RUTIERE LA ULMENI ŞI SÂRBI: Doi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – SCLAVIE LA BOZÂNTA MICĂ: Țiganii de pe malul Lăpușului răpeau oameni din gările CFR pentru a-i face sclavi. Îi țineau încuiați cu lacăte

Redactie

Procurorii închid dosarul unui bărbat care a murit, după ce medicii l-au lăsat să plece acasă, deși avea ruptură de splină. Judecătorii întorc decizia

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult