BREAKING NEWSRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Tinerii au luat-o razna – Un puștan de 18 ani și-a bătut mama în VIVO Baia Mare. Trei echipaje de poliție au intervenit

Incident grav astăzi, 23 septembrie, în jurul prânzului, în centrul comercial VIVO Baia Mare. Un băimărean în vârstă de 18 ani și-a agresat mama în văzut tuturor. Clienții, dar și agenții i-au sărit femeii în ajutor. Trei echipaje de poliție au sosit imediat la fața locului. Tânărul a fost încătușat și dus la poliție pentru audieri.

Polițiștii au stabilit că tânărul este același care în 19 septembrie și-a bătut mama în locuința de pe bulevardul Independenței din Baia Mare.

Atunci polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o femeie de 39 de ani din municipiu, care a relatat faptul că fiul acesteia, un tânăr de 18 ani, pe fondul unor probleme pecuniare, ar fi agresat-o fizic. Ulterior, tânărul ar mai fi agresat o persoană martoră la cele întâmplate, după aceea părăsind locul faptei. Acum cinci zile polițiștii au emis pe numele agresorului ordin de protecție provizoriu.

Ancheta continuă pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DOCUMENT: Corpul de control al Prim Ministrului României – verifică la sânge Ocolul Silvic Vișeu de Sus. S-au găsit nereguli grave

Vasile Dale

VIDEO: STRIGĂT DE AJUTOR – 4 tineri ucraineni din Kiev refugiați în Baia Mare transmit un mesaj sfâșietor întregii Europe (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: O vulpe a fost filmată în timp ce traversa ilegal DN1C cu o găină în gură

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.