BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

ACCIDENT LA HIDEAGA: Un şofer băut s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Roata a sărit într-o curte – FOTO, ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă la Hideaga. Un bărbat de 26 de ani, din Baia Mare, a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea şi s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a rostogolit, aterizând în şanţul de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât roata de la mașină a intrat în curte, speriind oamenii, care se aflau afară dând de mâncare animalelor.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 0,96 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Azi, 24 septembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii din Șomcuta Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că în localitatea Hideaga s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 25 ani din Baia Mare, pe D.J.193 dinspre Colțirea, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un capăt de podeț oprindu-se într-un șanț.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

DEALUL PIETRIŞ: Impact violent cu un copac!

Vasile Dale

PESTE 400 DE SANCȚIUNI APLICATE ȘI APROXIMATIV 500 MC MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Redactie

Noi măsuri aprobate de CJSU Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.