BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

CINE ESTE VICTIMA ÎMPUȘCATĂ: A fost admis la Școala de Agenți de Poliție Cluj cu cea mai mare notă! 4 gloațe a tras agresorul

Tânărul în vârstă de 25 de ani este din Târgu Lăpuș și a fost admis la Școala de Agenți de Poliție din Cluj Napoca cu cea mai mare notă. Urma să înceapă școala în această toamnă.

Ce spune Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș

„În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept. Ca stare de fapt, în seara de 23 septembrie, pe fondul geloziei, întors din străinătate, agresorul a aflat că fosta sa iubită este implicată, are acum, o nouă relație.

Aflând că face sport la sala de la Liceul Nemeth Laszlo, i-a așteptat pe cei doi să iasă. După un schimb de replici, a tras două focuri de armă, gloanțele ajungând în abdomenul tânărului. Acesta a reușit să fugă, moment în care agresorul a mai tras încă două focuri de armă în spatele victimei. Tânărul împușcat a sunat la 112.

Agresorul s-a dus în fața sediului Poliției Municipiului, unde s-a predat. Încă arma nu a fost găsită, se vorbește că ar fi fost aruncată în râul Săsar, dar fiind noapte, nu s-a găsit atunci. Agresorul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Cercetările continuă, desigur, și pentru găsirea armei”, arată pentru DirectMM.ro Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Ce spune Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Pacientul este internat în Terapei Intensivă și a fost operat în cursul nopții. Este în stare gravă, dar stabil. Are plăgi împușcate în zona toracică”, a explicat dr. Vasile Pop, dorectorul medical al Spitalului Județean din Baia Mare. În prezent, pacientul este în stare stabilă, dar medicii se feresc să facă prognosticuri deocamdată.

„Prognosticul este rezervat. Facem toate eforturile ca lucrurile să meargă într-o direcție bună. A fost afectat un plămân, iar la celălalt a fost pleura lezată. A fost rezolvat din punct de vedere chirurgical, dar oricând pot surveni complicații”, a mai spus directorul medical.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Familia unui bărbat accidentat mortal pe trecerea pentru pietoni revoltată că Biroul Poliției rutiere tergiversează ancheta

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pieton accidentat mortal de un camion la Vadu Izei (ACTUALIZARE)

Redactie

DOUĂ MANDATE PUSE ÎN EXECUTARE: Doi maramureșeni, condamnați la închisoare, au ajuns după gratii

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.