BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Moarte suspectă în Baia Mare – Un bărbat neidentificat descoperit decedat în stradă. Prezenta leziuni la nivelul capului – ACTUALIZARE

Caz șocant în Baia Mare. O femeie a descoperit pe strada Victoriei din Baia Mare un bărbat căzut. Acesta era inconștient într-o baltă de sânge și prezenta multiple leziuni la nivelul capului.

Băimăreanca a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj medical a sosit la fața locului, dar și mai multe echipaje de polișie. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, declarând decesul.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Criminalistică. În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au descoperit urme de sânge pe o bordură din imediata apropiere iar victima prezenta leziuni la nivelul capului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare unde necropsia va stabili cauza decesului.

Deocamdata bărbatului în vârstă de aproximativ 50-55 ani nu a fost identificat. Asupra lui nu a fost găsit niciun document de identitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Azi, 24 septembrie, la ora 06.56, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Victoriei din municipiu, pe trotuar, se află un bărbat căzut, care sângerează în zona capului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că echipajul unei ambulanțe a declarat decesul bărbatului, constatându-se faptul că acesta prezenta o plagă deschisă în zona occipitală.

Victima a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 54 de ani din Baia Mare. Decesul a fost violent. Practic a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

BAJBAIM, BAJBAIM: TATAL FETITEI DE 5 ANI UCISA SI VIOLATA ESTE SUSPECT DE CRIMA

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: SOȚIA A ALERTAT POLIȚIA – A condus fără a avea permis și și-a rănit fiul de 15 ani. Apoi a plecat de la locul accidentului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.