BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Pistolarul din Șișești ar fi venit din Anglia pentru că ar fi știut că iubita îl înșeală. Arma ar fi aruncat-o în Săsar apoi s-a predat

Revenim cu informații șocante referitoare la cazul prezentat în această seară în care un tânăr în vârstă de 25 de ani din Târgu Lăpuș a fost împușcat de trei ori în abdomen.

Povestea obținută pe surse de reporterii noștri este pur și simplu șocantă. Conform surselor apropiate anchetei incidentul s-ar fi produs pe fondul geloziei autorului. Acesta ar fi aflat că iubita lui l-ar înșela. Bărbatul în vârstă de 30 de ani din satul Șurdești (comuna Șișești) care vineri seara s-ar fi întors din Anglia cu avionul.

La Cluj ar fi închiriat un autoturism Dacia Logan (înmatriculat în județul Bistrița Năsăud) cu care s-a deplasat în Baia Mare și ar fi mers direct la apartamentul unde locuia iubita lui, situat pe strada Păltinișului din Baia Mare. Acolo i-ar fi surprins pe cei doi. A scos o armă de foc cu care a tras trei focuri în abdomenul tânărului de 25 de ani din Târgu Lăpuș Apoi ar fi încercat să își împuște și iubita. Doar că arma s-ar fi blocat. Atunci el a fugit din locuință spre Centrul Vechi al orașuliui, în zona Podul Viilor. Acolo ar fi aruncat arma în râul Săsar și ar fi sunat la 112 pentru a se preda. A fost imediat luat de echipajele de poliție și dus la sediu pentru audieri.

De cealaltă parte victima a fost transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Medicii l-au stabilizat și l-au supus mai multor investigații medicale de specialitate. Se pare că viața lui nu este în pericol.

Imediat după incident zona a fost împânzită de jandarmi, mascați, polițiști și criminaliști. S-au prelevat probe, inclusiv din cele două autoturisme.

S-a deschis un dosar penal sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, uz nelegal de armă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ce spune IPJ Maramureș

În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.

În cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Cât se dă la nuntă în 2024. Invitaţii maramureşeni sunt cei mai generoşi

Vasile Dale

CARAMBOL: UN MARAMURESEAN CU BMW A DISTRUS TREI MASINI PARCATE IN CLUJ NAPOCA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

JAF ÎN PĂDURILE JUDEȚULUI: 2.000 mc de lemn indisponibilizate de poliție la Groșii Țibleșului și Poienile de Sub Munte (VIDEO)

Redactie

1 mesaj

Escu septembrie 24, 2022 at 9:30 am

In cap trebuia sa il impuste !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.