BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Poliţişti de la Rutieră ameninţaţi cu moartea de un şofer din Baia Mare – ACTUALIZARE

Incident grav azi-noapte pe bd. Independenţei din Baia Mare. Un echipaj al Poliţie Rutiere a observat un conducător auto care a efectuat manevra de întoarcere încălcând linia continuă. Imediat acesta a fost oprit, poliţiştii i-au întocmit proces verbal prin care a fost sancţionat, iar permisul i-a fost reţinut pentru suspendare. În acel moment băimăreanul de 48 de ani şi-a ieşit din minţi şi i-a ameninţat pe cei doi agenţi cu moartea. „Ascultă aici la mine, tu vei ajunge în scaun cu rotile”.

Agenţii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, iar procurorul a dispus deschiderea unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi ameninţare.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 23 septembrie, la ora 20.20, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, care exercitau atribuțiile de serviciu pe bulevardul Independenței din municipiu, au observat un autoturism care a efectuat o manevră de viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu care separa sensurile de mers.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului, moment în care acesta a oprit.

La volan a fost identificat un bărbat de 48 din Baia Mare, care a fost sancționat contravenţional.

În momentul în care i s-a adus la cunoștință conținutul procesului verbal, șoferul a devenit agresiv verbal și a amenințat polițistul cu acte de violență.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Pietoni accidentaţi la Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus, şoferi prinşi la volan băuţi şi fătă permis de conducere

Redactie

FOTO ACTUALIZARE – ACCIDENT GRAV LA VADU IZEI: Cinci răniți, 2 fete încarcerate, după ce o mașină s-a izbit de o autobasculantă

Vasile Dale

Viceprimarul UDMR reacţionează: “Apreciez ca nepotrivit şi lipsit de patriotism modul în care Cătălin Cherecheş a ales să îşi arate respectul pentru drapelul României”

Redactie

1 mesaj

Sorin M. septembrie 25, 2022 at 7:48 am

Cei care sunt in scaun cu rotile sunt morti?!? Haha, “amenintat cu moartea”, cand aia de la politie au zis clar “acte de violenta”! De ce sa lasam adevarul sa strice povestea?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.