BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Magazin din Bârsana, prădat de doi bărbaţi cu cagule. Pagube de 85.000 de lei – ACTUALIZARE

Spargere ca-n filme în noaptea de 23 spre 24 septembrie la un magazin din centrul comunei Bârsana. Conform informaţiilor noastre între orele 2.00 şi 3.00 două persoane care aveau cagule, mănuşi şi glugă au forţat uşa din faţă magazinului, au pătruns în interior de unde au furat bunuri de aproape 85.000 de lei. este vorba de 3.500 de pachete de ţigări (aprox. 80.500 lei) şi băuturi alcoolice de 3.600 de lei .

Cum magazinul este supravegheat video poliţiştii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, însă slabe şanse să fie identificaţi.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt calificat şi se încearcă identificarea autorilor şi recuperarea pagubelor.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În data de 24 septembrie a.c., la ora 06.08, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani din Bârsana, cu privire la faptul că a avut loc un furt din magazinul pe care el îl administrează.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea 23/24 septembrie, în intervalul orar 02:00-03:00, două persoane de sex masculin au forțat ușa de acces și au pătruns în interiorul magazinului de unde au sustras 3500 de pachete de țigarete și băuturi alcoolice. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 84.000 de lei.         

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢII ISU MARAMUREŞ: Şase incendii, majoritatea la coşuri de fum, lichidate în trei zile

Redactie

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: POVESTE CUTREMURĂTOARE – Un tânăr de 25 de ani din Turkmenistan împușcat de ruși în Kiev a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației

Vasile Dale

O nouă premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: artroplastie de genunchi cu proteze totale

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult