BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Ce spune conducerea Spitalului Judeţean Baia Mare despre pacientul împuşcat

Pacientul a  fost adus la spital cu SMURD terapie intensivă , cu 4 plăgi împușcate. La fața  locului s-a  prezentat inițial un echipaj SAJ care a solicitat echipajulSMURD terapie intensivă .

 1. Plagă împușcată hemitorace stâng la care glonțul trece prin plămânul stâng, lobul superior stâng la distanta de inimă și vasele mari, transfixiantă cu orificiu de intrare și ieșire fără a putea preciza care este orificiul de intrare și de iesire (anterior sau posterior). S-a efectuat o toracotomie stângă cu sutură pulmonară si dublu drenaj( anterior și posterior ).

2. Plagă împușcată hemitoracele drept fără leziunepulmonară, doar leziune pleurală transfixiantă, cu orificiu de intrare si iesire. S-a efectuat drenaj pleural.



 3. Plagă împușcată la nivelul omoplatului drept cu glonțul oprit în omoplatul drept si extras chirurgical. Este glonțul din imaginea trimisă.

4. Plagă împușcată transfixiantă la nivelul bratuluidrept, cu leziuni doar musculare. S-a efectuat sutura si toaletaplăgii. 

 Pacientul a fost supus unei intervențiichirurgicale de către echipa de medici din cadrul Compartimentului Chirurgie Toracică , pierderile de sânge au fost de aproximativ 500-600 ml.

 Pacientul este încă la ATI ,dar fără probleme deosebite, pentru monitorizare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SCANDAL PE AEROPORTUL SATU MARE:  A fost nevoie de intervenţia poliției după ce unui pasager i-au fost furați banii. Nimeni nu a coborât din avion zeci de minute

Redactie

SE ÎNTÂMPLĂ LA GRANIŢA DE NORD: Joacă de-a șoarecele și pisica între polițiști și traficanții de țigări. Contrabandiștii au drone, tehnică infraroșu, senzori și chiar avioane

Redactie

DNA – Un maramureșean lua bani pretinzând că le ”rezolvă” permise de conducere și cărți de identitate

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult