Important

ALT FEL DE MISIUNE: Polițiștii Serviciului Rutier sprijin și ajutoare pentru un bărbat de 48 de ani din Negrești Oaș

Sâmbătă, 24 septembrie, un echipaj al Serviciului Rutier Maramureș a executat o alt fel de misiune.
Aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D.N. 1C în comuna Cicârlău, un echipaj al Serviciului Rutier Maramureș a observat, în jurul orei 19.30, un autoturism care se deplasa dinspre orașul Seini spre municipiul Baia Mare cu o viteză superioară celei legale, având luminile de avarie în funcțiune.
Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea și oprirea acestuia, au identificat conducătorul auto care le-a explicat polițiștilor că se grăbește întrucât transportă un bărbat la spital. Într-adevăr, pe bancheta din spate a autoturismului se afla un bărbat de 48 de ani din Negrești Oaș, care acuza dureri mari și necesita de urgență îngrijiri medicale.
Astfel, cei doi polițiști, șeful Serviciului Rutier Maramureș, comisar șef de poliție Gherman Dorin și agent șef principal de poliție Sarca Bogdan, au pornit semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție și au însoțit autoturismul până la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare. 
Bărbatul a fost operat în aceeași seară, a fost stabilizat de către medici și a rămas internat pe Secția Chirurgie.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: În 2023 vom avea două pasaje supraterane pentru fluidizarea traficului în zonele Clubul Văcarilor și Italsofa din Baia Mare

Redactie

Ionel Bogdan: Proiectele pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Maramureș au susținerea premierului Nicolae Ciucă

Redactie

BILANŢ CORONAVIRUS 17 APRILIE: 360 de cazuri noi în România, total 8.067

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult