Important

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Patru ordine de protecție provizorie emise de polițiștii maramureșeni

Sighetu Marmației – În data de 23 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic și verbal de către concubin.

Deplasați la domiciliul victimei, polițiștii au identificat apelanta și pe bărbatul de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și manifesta un comportament recalcitrant.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Seini – În 23 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 28 de ani din oraș, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul său de 35 de ani a fost amenințată cu acte de violență de către acesta, iar în ziua precedentă a agresat-o fizic.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Ulmeni – Ieri, 25 septembrie, la ora 18.30, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o tânără de 20 de ani din oraș, cu privire la faptul că pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu concubinul ei de 21 de ani, acesta a agresat-o fizic.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie.

Tăuții – Măgherăuș – Azi-noapte, la ora 01.31, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 25 de ani din Cicârlău, cu privire la faptul că, fostul ei concubin a mers la domiciliul ei și a agresat-o fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 32 de ani din Cicârlău, s-a deplasat la domiciliul apelantei unde, pe fondul geloziei, a provocat scandal și a agresat-o fizic. Totodată a lovit cu pumnul un perete, făcând o gaură în el, iar când victima a ieșit din casă să ceară ajutor, bărbatul ar fi sustras două telefoane mobile și a fugit.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și furt calificat.

Te-ar putea interesa si

SPECIFIC IERNII: Balul caritabil Banuț pentru Suflețel 2017

Vasile Dale

LUMEA VIRTUALĂ ŞI PROVOCĂRILE EI: Poliţiştii, activităţi preventive cu elevii, pe tema siguranței în mediul online

Redactie

CONTRABANDĂ ÎN BAIA SPRIE: Peste 600 pachete cu ţigări de contrabandă ridicate de poliţişti din maşina unui sătmărean

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.