BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: VIOLENȚĂ LA ȘCOALA DIN RUSCOVA – Un elev de clasa a VI-a ar fi fost agresat în toaleta școlii de un alt elev din clasa a VIII-a (actualizare)

Incident grav într-o școală din Maramureș. Un elev în vârstă de 12 ani ar fi fost agresat în incinta instituției de învățănânt de un alt elev în vârstă de 14 ani, elev în clasa a VIII-a.

Totul s-ar fi întâmplat luni în toaleta școlii, susține tatăl băiatului agresat. ”Când mi-a ajuns acasă băiatul și l-am văzut tot vânat și umflat în zona ochiului l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a spus cum un băiat din clasa a VIII-a l-a împins în toaleta școlii și acolo l-a lovit cu pumnul în ochi. Dacă îi scotea ochiul ce se întâmpla? Am încercat să îl găsesc pe tatăl băiatului care l-a lovit dar nu am reușit. Băiatul meu este liniștit. Nu am avut niciodată probleme cu el. NIci cu el, nici cu băiatul cel mare în vârstă de 17 ani. Eu muncesc cu ziua pentru a le puea pune mâncare pe masă și pentru a-i putea trimite la școală. Nu este posibil să fie așa bătut” ne-a povestit în exclusivitate tatăl elevului de clasa a VI-a.

Trebuie să menționăm faptul că poliția nu a fost anunțată despre incident. Oamenii legii au aflat de la noi despre ce s-a întâmplat la Școala din Ruscova, astfel că imediat s-a declarat o anchetă acolo pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. Nici conducerea instituției de învățământ nu știa despre incident.

Ce spune Poliția

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat ”EXCLUSIV: VIOLENȚĂ LA ȘCOALA DIN RUSCOVA- Un elev de clasa a VI-a ar fi fost agresat în toaleta școlii de un alt elev din clasa a VIII-a”, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Astăzi, 29 septembrie, polițiștii Postului de Poliție Ruscova s-au sesizat din oficiu cu privire la cele sesizate în articol și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Lovire sau alte violențe. În fapt, se reclamă că, la data de 26 septembrie, în jurul orelor 12.15- 12.20, un minor de 14 ani din comună, elev la o unitate de învățământ din Ruscova, în timpul pauzei, ar fi avut o altercație în toaleta școlii cu un alt elev de 12 ani din comună, pe care l-ar fi agresat fizic.

De asemenea, polițiștii Biroului Siguranță Școlară vor desfășura activități specifice de informare și consiliere la unitatea de învățământ.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV – Un bebeluş de 9 luni a murit într-un incendiu violent la Tg. Lăpuş. Părinții erau în vecini. Ce spun pompierii şi poliţiştii (actualizare) – GALERIE FOTO

Vasile Dale

ABSOLVIRE: Cu 9.90, moroșeanca Adriana Bodiș este șeful promoției de agenți de poliție (FOTO)

Vasile Dale

FĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face nevoile în râul Săsar (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult