BREAKING NEWSRecomandateSport

EXCLUSIV – SCANDAL ÎN SPORT: Un campion național face acuzații grave – ”Mi-au distrus cariera sportivă”. Agenția Națională Anti Doping a fost sesizată (actualizare)

Scandal în lumea sportului din Maramureș. Doi cunoscuți antrenori de fitness din Baia Mare sunt acuzați că ar fi recomandat o cură de steroizi unui sportiv campion național. Noi am încercam să o contactăm telefonic pe antrenoarea sportivului pentru a-și expune punctul de vedere. Nu am reușit pentru că nu a răspuns la niciunul din cele peste 10 apeluri telefonice pe care le-am efectuat.

Ce spune campionul național în sesizarea către Agenția Național Anti Doping

”Subsemnatul/a (….) cu domiciliul in Baia Mare indentificat/a cu CI  seria … nr…… eliberata de SPCLEP … la data de …. avand codul numeric personal….. legitimat la Clubul Sportiv Municipal Baia Mare ( CSM Baia Mare ), în calitate de sportiv aș dori să denunț următoarele lucruri.

În perioada 01.09.2021 după campionatul național organizat la Sibiu , am fost îndrumat de antrenorul (….) că ar fi bine să urmez o cură de steroizi anabolizanți pentru a urca într-o categorie mai mare.

La indicațiile lui am achiziționat unele produse , cărora le-am făcut poze și le-am trimis antrenoarei mele Magda Szabo pentru a o întreba dacă sunt ok produsele. Ulterior mi-a și confirmat ca sunt ok dacă vreau să cresc.

După ce le-am achiziționat l-am întrebat și pe antrenorul meu cum să folosesc produsele eu fiind ne informat și îndrumat de dansul care mi-a spus exact cum să iau substanțele achiziționate. Menționez faptul că la fata locului a fost și prietena mea (…) care a auzit toată conversatia.

Eu m-am pregătit tot anul pentru campionatul național iar înainte de campionatul național a spus că nu mă mai duce ca a auzit că vor fi prezenți și cei de la agenția naționala anti doping.

Eu sunt dispus să renunț la colaborarea cu clubul lor dar nu înainte de a face acest denunț pentru ca persoanele implicate să răspundă pentru îndrumarea mea, pe care eu acum consider ca a fost total greșită și care mi-a distrus cariera sportiva.

Menționez faptul ca și in anii trecut am luat unele pastile oferite de Iosif Szabo dar nu știu ce erau exact pentru ca nu aveau eticheta și nici prospect.

Vă atașez mai jos câteva printuri cu unele discuții dintre mine și antrenoarea mea , reprezentanta clubului CSM Baia Mare Magdalena Szabo. Vă mulțumesc Cu stima și respect (…).

ACTUALIZARE

”Ce ați postat dumneavoastră cu sportivul este irelevant. Acel produs nu era înainte de competiție, și nu este așa grav, decit celelalte produse care le-a luat fără știrea noastră. De aceea nu l-am dus la concurs. Așa sunt sportivii din culturism din păcate. De aceea mă ocup de fitness. Fitness competițional, adică gimnastică. Nu am răspuns la telefon pentru că am fost la ore. Sunt profesor” ne-a transmis antrneoarea vizată de acuzele sportivului

Te-ar putea interesa si

CĂUTĂRI RELUATE: Salvamontiştii maramureșeni caută un bătrân de 89 de ani, dispărut în zona Berbeşti (actualizare)

Redactie

ARESTAT PREVENTIV pentru refuz sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Copil lovit de mașină lângă Combinatul din Baia Mare. Șoferul abia a scăpat de linșaj

Vasile Dale

1 mesaj

Romulus octombrie 1, 2022 at 8:47 am

Oricum ai bagat falsuri acolo:)))) legat de campionatu national numa idiotii mai participa!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.