BREAKING NEWSNationalRecomandate

DN1C Baia Mare – Satu Mare, ciuruit de gropi în județul Satu Mare. Șoferii și-au distrus anvelopele (foto)

O groapă mare, „cât o zi de post”, le dă bătăi de cap șoferilor care tranzitează DN19, între Ciuperceni și Botiz. Un șofer a postat recent imagini cu anvelopa distrusă după ce, din greșeală, a dat cu roata în groapă. Și nu a fost singurul. În timp ce își schimba cauciucul, un alt șofer a avut o experiență similară și și-a distrus roata.

„De drumuri nici că le pasă. Pe DN19 între Ciuperceni si Botiz (jud Satu Mare) o groapa cu circumferinta de 140 cm si adâncimea de 10 cm troneaza pe asfalt nesemnalizata. Eu pana instantaneu pe stânga față. La nici 5 minute o alta masina. Eu noroc, am roata de rezerva, celălalt ghinion, nici măcar cea de urgentă. Cu doua triunghiuri dispuse față spate si vesta nu reusesc sa schimb roata, circula astia ca nebunii. Anunt politia sa vina sa supravegheze zona, apar după 25 minute. În alea 35 minute reusesc totusi sa schimb anvelopa. Surpriza, tot eu sunt cel luat tare ca vezj Doamne le-am deranjat statul degeaba, ca ei au 13 localitati si groapa nu era la intrarea lor in tură. O fi gresit tinta vreo racheta ucrainiana. Suntem o țara de rahat condusa de nasi, fini, copii, nepoti”, a scris internautul pe rețelele de socializar,e încercând să îi avertizeze și pe alți șoferi care au drumuri prin zonă că în Satu Mare, surprizele pe drum te pasc la tot pasul.

Nici să ocolești groapa nu tare ține, așa cum a constatat un alt șofer.

„Ocolesti groapa de pe margine si dai direct în transee. Până si rabele încetinesc în zonă”, a precizat un alt internaut.
„De la intersectia cu drumul de Halmeu pâna la centura Satu Mare parcă esti în Ucraina”, cam asta este concluzia despre drumurile care asigură accesul în județ și în țară.

Iar șoferii nu au uitat de faptul că CNAIR tocmai a realizat un sondaj pe drumurile din nord-vestul țării. Participanții la trafic le-au sugerat celor de la CNAIR să facă mai puțină birocrație și să se ocupe mai mult de starea proastă a drumurilor care le pune în pericol nu doar mașinile, ci și viețile. (Sursa: PresaSM.ro)

Te-ar putea interesa si

ŞOMCUTA MARE / ACTUALIZARE: Femeie fără semne vitale scoasă din fântână

Redactie

ACCIDENT PE STRADA VICTORIEI: Pasagerul unui autoturism a ajuns cu capul în parbriz (FOTO)

Vasile Dale

VITEZOMANII DIN MARAMUREŞ ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR: 26 de permise de conducere reţinute, din care 19 pentru viteză

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.