BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accidente rutiere în Șomcuta Mare, Baia Mare, Cavnic și Suciu de Sus

Mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale impoartante au avut loc ieri și astăzi pe raza orașelor Șomcuta Mare, Baia Mare, Cavnic și în localitatea Suciu de Sus.

La Șomcuta Mare, un cetățean din republica Moldova a adormit la volanul autoturismul cu care circula pe DN1C, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț din beton. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

În Baia Mare o nepăstrare de distanță între două autovehicule a dus la producerea unui alt eveniment soldat cu pagube materiale.

La Cavnic neadaptarea vitezei la condițiile de drum, în curbă, a făcut ca un autoturism să iasă de pe DJ184 și s-a ajungă într-un șanț din stânga direcției de mers.

Pieton acroșat cu oglinda la Suciu de Sus

Ieri, 29 septembrie, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au intervenit la un accident rutier, produs pe D.J. 171, în localitatea Suciu de Sus.

Având în vedere cele sesizate și din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 61 de ani din Suciu de Sus, a condus o autoutilitară înspre localitatea Suciu de Jos, și a acroșat cu oglinda din dreapta un pieton, care avea același sens de deplasare. Acesta își continuă deplasarea aproximativ 100 de metri, iar, ulterior, se întoarce la fața locului, dar nu a mai găsit pe nimeni.

Ulterior, un minor de 12 ani s-a deplasat cu un aparținător la Spitalul din Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijiri medicale, afirmând că ar fi fost victima unui accident rutier. Acesta nu a rămas internat pentru investigații medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – CLIPE DE COȘMAR: O tânără din Maramureș amenințată de un fost angajat în firma tatălui acestuia. Omul a fost concediat pentru că ar fi luat bani pe ascuns

Vasile Dale

INCENDII ÎN JUDEŢ: O casă a ars ca o torţă la Vişeu de Sus, la Bocicoiel a luat foc un stâlp de electricitate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Obține 100% reducere de Black Friday la izolația cu spumă poliuretanică! Descoperă cum poți câștiga o izolație gratis pentru casa ta!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.