BREAKING NEWSEveniment

BAIA MARE – Prins de radar cu viteză pe strada Transilvaniei fără a deține permis de conducere. Alt șofer prins drogat și băut la volan

Ieri, 29 septembrie, polițiștii băimăreni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Republicii din Baia Mare cu autospeciala din dotare, au oprit pentru control un autoturism, care circula dinspre strada Transilvaniei, către bulevardul Unirii, fiind înregistrat cu aparatura video-radar cu o viteză de 83 km/h (+33).

La volan polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, dar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Azi-noapte, pe bulevardul Unirii, un alt bărbat de 30 de ani din municipiu a fost oprit în trafic, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat un rezultat pozitiv. Totodată, s-a procedat și la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform art. 102, alin. 3, lit. a, din O.U.G. 195/2002 și pe numele acestuia polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au oprit pentru verificări pe D.C. 32, în localitatea Ciocotiș, un autoturism care circula spre localitatea Cernești. La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Moisei. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

Deputatul Gheorghe Șimon (PSD Maramureș) implicat într-un accident rutier în Strâmtura. Două femei rănite. Ambii șoferi testați inclusiv pentru consum de droguri (EXCLUSIV VIDEO)

Vasile Dale

Urmari cod galben: Trei copaci au fost doborati in Baia Mare (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO. ALARMĂ ÎN MARAMUREŞ: 12 bărbaţi ucraineni, căutaţi pe vârful Pop Ivan din Munţii Maramureşului. 6 au fost găsiți pe versantul ucrainean (ACTUALIZARE 2)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.