Eveniment

ŞOMCUTA MARE: Atelier educaţional, cu ocazia Zilei Mondiale a Educație, la Centrul de refugiaţi

Polițiștii de imigrări din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Maramureș au găzduit, recent, un atelier educațional, denumit generic „Acasă în România”.
Mesajul transmis a fost educația fără frontiere printr-o abordare pe trei paliere, respectiv educativ, cultural și artistic.

La eveniment au participat elevi ai Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” din Șomcuta Mare, doi foști solicitanți de azil, în prezent cu drept de ședere pe termen lung, din Afganistan și Palestina, solicitanți de azil/beneficiari ai unei forme de protecție în România, precum și invitați din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Educației, Ministerului Culturii și autorităților administrației publice locale.
Activitatea educativă a avut loc în contextul celebrării Zilei Mondiale a Educație.

Te-ar putea interesa si

JANDARMII MONTANI LA DATORIE: TURIST BEAT SALVAT DE LA INGHET DE LA CASCADA CAILOR DIN BORSA (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER PE DN 18B / ACTUALIZARE: Un autoturism s-a izbit de un podeţ în zona fostului Popas Regal. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: REPRIZA A DOUA – Leordina, Vișeu de Sus și Borșa lovite de viituri puternice formate în urma ploilor abundente. DN18 acoperit de ape

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult