BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Accident la Semilună, provocat de un şofer băut. A fost resținut (ACTUALIZARE)

Accident rutier azi noapte în Baia Mare, la Semilună. Soferul implicat, un bărbat de 33 de ani, avea 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Au intervenit 4 echipaje de poliţie şi ambulanţa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul București.

La fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 33 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, ajuns la sensul giratoriu cu bulevardul Decebal, a intrat pe spațiul verde și s-a oprit in stâlpul ornamental situat pe trotuar.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul din Baia Mare în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE 2

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost depus în arestul IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Deputatul Adrian Todoran: Reducem numărul de parlamentari la 300. Am promis, ne ținem de cuvânt

Vasile Dale

Doi tineri din Strâmtura, reținuți pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice + actualizare

Redactie

ATENȚIE MARE: Un adolescent din Baia Mare a vrut să își vândă telefonul, însă a rămas fără el

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.