ImportantTara Codrului

RUTIERE: Dosar penal pe numele unui bărbat din Ulmeni pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului

      Azi noapte, în jurul orei 00.30, polițiștii din Ulmeni, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control trafic rutier  pe  D.J. 182 B, în localitatea Ulmeni, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire al unui autoturism care circula dinspre Mânău înspre Ulmeni.
      La volan a fost identificat un bărbat de 36 de ani din oraș. Acesta emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Ulmeni unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
      În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Reținut de polițiști pentru comiterea de infracțiuni rutiere

      Ieri, 04 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Strâmtura au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 36 de ani din Strâmtura. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
      În fapt, în data de 11 septembrie a.c., la ora 23.10, polițiștii din Bogdan Vodă au depistat pe D.J. 186 D în localitatea Strâmtura, un autoturism care staționa. La volan a fost identificat bărbatul de 36 de ani, care, în urma verificărilor s-a constatat faptul că a condus autoturismul din Borșa pe traseul D.N.18 – Petrova – D.J.186 D Strâmtura, staționând câteva minute în locul numit „PODUL SLĂTIORII”, unde a fost depistat de către polițiști.
      Totodată, în data de 25 septembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au efectuat semnalul  regulamentar de oprire destinat unui autoturism condus pe raza localităţii Petrova, D.N. 18. La volan a fost identificat același bărbat.
      În urma verificărilor în ambele cauze, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus avea montate plăcuţele de înmatriculare destinate altui autoturism, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
      Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Baccarat, un joc de cărți tot mai popular și în Europa

Vasile Dale

REŢINUŢI: Urmăriți național și internațional depistați de polițiștii maramureşeni

Redactie

SIGURANŢA ÎN ŞCOLI: Lecţie preventivă la Tăuţii Măgherăuş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.