Important

Sesiune Anuală de Comunicări Științifice la Muzeul Județean de Istorie

În perioada 6 – 7 octombrie 2022, Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Istorie și Arheologie, organizează Sesiunea Anuală de Comunicări Științifice.

La invitația organizatorilor, vor fi prezenți profesori de istorie, cercetători științifici și specialiști în domeniul muzeal din Maramureș, Sibiu, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Făgăraș, Turda, Sebeș, Bistrița, Zalău și Satu Mare.

Lansăm o invitație celor pasionați de istorie, arheologie și patrimoniu de a audia comunicările științifice prezentate în cadrul sesiunii de lucrări.



Deschiderea oficială va avea loc în 6 octombrie, începând cu ora 09:30, la sediul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș din Baia Mare, strada Monetăriei nr. 1-3.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Atribuțiile de senator și președinte de comisie în cadrul Senatului României, numeroasele proiecte de legi puse în dezbatere și aprobarea legislativului național nu mă împiedică, dimpotrivă mă motivează, pentru o prestație la un nivel cât mai înalt și în cadrul celei de a doua sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei ”

Vasile Dale

4 dintre cele mai practicate jocuri de cărți din România

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Blocaje și nervi întinși la maxim pe DJ184 în zona pârtiilor de schi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult