BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAȚIEI: Un bărbat și-a amenințat soția cu toporul. Poliția a intervenit de urgență

În ultimele zile municipiul Sighetu Marmației a fost pe prima pagină a site-urile de știri dar și a televiziunilor naționale. Și asta datorită violențelor extrem de grave petrecute în familiile sighetenilor. Ultimul caz prezentat este cel a bărbatului din Câmpulung la Tisa care și-a ținut captivă soția, apoi a înjunghiat-o. Fiul femeii în vârstă de 15 ani a sărit în ajutorul mamei, dar a fost și el în înjunghiat. Și tot la Sighetu Marmației o femeie de 32 de ani a fost agresată fizic de către soțul său în timp ce se afla pe strada Unirii, din Sighetu Marmației.

Iată că aseară un alt caz violent s-a petrecut la Sighetu Marmației. Polițiștii au intervenit de urgență după ce un apel la 112 a anunțat faptul că o femeie este amenințată cu securea de soțul acesteia.

Imediat polițiștii au ajuns la fața locului și întrucât bărbatul se manifesta violent acesta a fost încătușat. El a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației unde a rămas internat.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, iar pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție. Astfel el nu se va mai putea apropia de soția lui timp de cinci zile.

în actualizare

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii din Vișeu de Sus

      Ieri, 04 octombrie, la ora 10.48, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112  de către o femeie de 35 de ani din oraș, cu privire la faptul că, pe fondul unor probleme familiare a fost agresată fizic de către soțul ei, un bărbat de 38 de ani.
      Victima a fost transportată la Spitalul orășenesc Vișeu de Sus de către un echipaj S.M.U.R.D. , în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: Declarații șocante: ”Furturile din Maramureș nu au fost urmate de condamnări nici până astăzi” spune ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor despre pădurile defrișate

Vasile Dale

Cristian China-Birta lansează prima carte de marketing din România care prezintă întreaga strategie din spatele colaborărilor cu influenceri

Vasile Dale

A fost finalizată prima etapă a anchetei privind decesul celor doi bebeluși. Ce spun reprezentanţii Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș ” Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.