EvenimentMaramuresul Istoric

ÎNCHIDERE DE SEZON: Mai mulți motocicliști vor merge din Sighet prin Ucraina până la Cernăuți cu un mesaj de PACE

O alt fel de încheiere a sezonului Motto 2022 va avea loc la Sighet în acest Weekend. Mai mulți motocicliști vor efectua un traseu mai lung, plecând din Sighetu Marmației în Ucraina și mai apoi spre Cernăuți, ducând cu ei un MESAJ DE PACE.

„Vom duce un mesaj de PACE și SOLIDARITATE fraților noștri de dincolo de Tisa, trecând prin Munții Maramureșului, spre Bucovina noastră iubită, până la Cernăuți”, este mesajul organizatorilor.

„Vino alături de noi. Să fim 50, sau 100, sau mai mulți… Vom porni Sâmbătă la ora 8:00 din Sighetu-Marmației, pe traseul Solotvino – Centrul geografic al Europei – Rahiv – Tatariv – Iaremce – Cascada Prutului – Deleatin – Colomeea – Cernăuți.

Vom dormi în Cernăuți sau Rădăuți (în funcție de riscul de securitate) și Duminică vom reveni pe traseul Cernăuți – Siret – Rădăuți – Opcini – Iacobeni – Prislop – Borșa – Vișeu – Sighetu-Marmației.

Fiecare motocicletă va purta câte un steag al României și unul al Ucrainei. Steagurile vor fi pregătite de noi”, se precizează pe pagina de Facebook a Asociației „Părinți Salvatori”.

Toate costurile deplasării (combustibil, cazare și masă) sunt asigurate din fondurile proprii ale d-lui Vasile Vlașin.

Organizatorii evenimentului sunt consilierul local sighetean Nicolae Iuga și Asociația „Părinți Salvatori – Lifesaving Parents”.
Motocicliști, oriunde ar fi din țară, se pot înscrie la eveniment prin WhatsAPP la numărul de telefon: 0749.936.688.

Condiții de participare:
Pașaportul este obligatoriu! Motocicleta să aibă ITP și Asigurare valabile. Verificați ca pe polița de asigurare Ucraina (UA) să nu fie barată (să nu aibă un X deasupra indicativului de țară).
Motociclistul sau pasagerul să fie titularul motocicletei, sau să aibă împuternicire pentru a circula în străinătate la notar, de la proprietar persoană fizică, sau împuternicire ștampilată de la firmă, dacă motocicleta este înmatriculată pe o firmă.

MOTOCICLIȘTI PENTRU PACE vă așteaptă.

Sursa sighet247

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Incendiu la Casa de Cultură din Vişeu de Sus (actualizare)

Redactie

GALERIE FOTO: Incendiu pe strada Tepliţei din Sighetu Marmaţiei

Redactie

EXCLUSIV: AU ACȚIONAT CU PREMEDITARE! Au ales tineri care nu puteau comunica sau erau țintuiți la pat și i-au transferat în ”azilele groazei” din Mureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.