BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Femeie de 78 de ani, dispărută din Cătălina. A fost găsită decedată

Ieri, 06 octombrie, la ora 17.30, polițiștii Postului de Poliție Coltău, au fost sesizați de către un bărbat de 46 de ani, din localitatea Cătălina, cu privire la faptul că, mama sa, HERMANN ZSUZSANNA, de 78 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a se cunoaște destinația și nu s-a mai întors.

Semnalmente : înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, păr grizonat, ochi verzi.

Îmbrăcăminte : geacă de culoare neagă și purta o poșetă de culoare maro.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la femeia dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Se revocă darea în urmărire a numitei HERMANN ZSUZSANNA, în vârstă de 78 de ani, care a fost dată dispărută în data de 06 octombrie 2022 de către fiul acesteia, un bărbat de 46 de ani.

Aceasta a fost identificată decedată azi 09 octombrie, la ora 16.30, pe un câmp la periferia localității Cătălina, în zona numita “râtul satului”.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Se redeschide traficul feroviar de călători între Ucraina și România prin Sighet, însă CFR anulează trenuri care pleacă din Sighet. Ce spune primul ministru despre acest fapt?

Redactie

FOTO: Accident în sensul giratoriu de la Semilună

Redactie

ARESTAT PREVENTIV: Băimăreancă bătută de fostul iubit. Bărbatul a escaladat blocul și prin balcon a năvălit în apartament

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.