Eveniment

MÂNĂU: Accident rutier cu două victime. Implicat un tractor, condus de un bărbat băut şi fără permis

Ieri, 05 octombrie, la ora 19.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre faptul că pe D.J. 182/B în localitatea Mânău, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
 Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu format dintr-un tractor agricol care tracta o căruță, condus de către un bărbat de 36 de ani din oraș, dinspre Ariniș înspre Ulmeni, în timp ce efectua manevra de viraj la stânga a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat de 50 de ani din Ulmeni, care a efectuat manevra de depășire a tractorului pe un segment de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu.

În momentul producerii accidentului rutier, în autoutilitară, în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față se afla un bărbat de 37 de ani.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 36 de ani și a pasagerului din autoutilitară, care au fost transportați de către un echipaj S.M.U.R.D. și un echipaj S.A.J. la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul tractorului agricol, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE: Șofer beat și fără permis din Poienile de Sub Munte ajuns cu mașina în gard. Pieton beat accidentat la Vișeu de Jos

Vasile Dale

FOTO: Pompieri sigheteni, alături de colegii de la ISU Suceava

Vasile Dale

TRAGEDIE IN BAIA SPRIE: O FEMEIE A FOST OMORATA PE O TRECERE PENTRU PIETONI (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE SOCANT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.