BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAŢIEI: Cadavrul unui bărbat, găsit în Tisa. A fost identificat – ACTUALIZARE

Azi, în jurul orei 19.00, în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, județul Maramureș, a fost descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 10 metri de malul românesc, pe direcția localitații Sighetu Marmației. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, în jurul orei 19.00, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în albia râului Tisa se afla o persoană înecată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în albia râului Tisa, la aproximativ 5 metri față de mal se află un bărbat prins între două plăci de beton.

Împreuna cu un echipaj I.S.U., s-a procedat la scoaterea bărbatului din apa, constatandu-se ca este decedat.

Totodată, din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că trupul neînsuflețit aparține unui bărbat de 36 de ani de cetățenie ucraineană.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

ACTUALIZARE: Cadavru din albia râului Tisa, identificat de polițiști

Ieri, 22 decembrie, în urma verificărilor efectuate și efectuării necropsiei, polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Sarasău au stabilit identitatea persoanei găsite decedate în albia râului Tisa în data de 14 decembrie a.c..

Acesta este un bărbat de 37 de ani din Ucraina, cadavrul acestuia fiind identificat de aparţinători. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE PE BANDĂ RULANTĂ: A ieşit cu maşina în decor şi s-a răsturnat la Berinţa – foto

Redactie

Foto: Impact între două mașini la Satulung. Trafic blocat pr DN1C

Vasile Dale

FOTO: Salvamontiștii au salvat un tânăr de 17 ani din Satu Mare care a căzut cu bicicleta la Şuior

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.