Eveniment

CONTRABANDĂ DE ŢIGĂRI: Percheziție domiciliară în Strâmtura

Ieri, 06 octombrie, în cadrul cercetărilor ce se efectuează într-un dosar penal care are ca obiect săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei, prev. de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006, polițiștii Secției 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă sprijiniți de lucrători din cadrul Poliției Orașului Dragomirești, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza comunei Strâmtura.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, de la un bărbat de 46 de ani, cantitatea de 1.960 de țigări, produse ce trebuiau supuse unui regim vamal şi care proveneau din contrabandă, în valoare de aproximativ 1.600 de

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.


(foto pricipal: arhiva cu titlu demonstrativ)

Te-ar putea interesa si

Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” – Baia Mare 2020, ediția a V-a

Vasile Dale

FOTO: Accident la Șomcuta Mare. S-a oprit în același gard în care un șofer moldovean s-a oprit ieri dimineață

Vasile Dale

NESIMTIRE: JURNALIST SCUIPAT IN STRADA IN BAIA MARE DE UN TAICUT CU MERTAN. FEMEIE INJURATA IN ACEEASI INTERSECTIE (EXCLUSIV – FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult