BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Colaborarea dintre www.vasiledale.ro şi Poliţia Română a dus la prinderea unui puștan de 15 ani care circula fără permis la Copalnic Mănăștur. A fugit de poliție

Cititorii noștri ne-au furnizat imagini video înregistrate în mai multe zile pe raza localității Copalnic Mănăștur. Acolo un copil în vârstă de 15 ani conducea fără niciun fel de stres autoturisme de teren, tractoare, motociclete. Pe drumurile publice firește. Ba mai mult, pe motocicletă mai lua și o tânără pentru a o plimba. Inconștiență maximă din partea părinților care ar fi știut că fiul lor le conduce autovehiculele.

Imaginile ajunse în posesia noastră le-am furnizat polițiștilor din Țara Lăpușului, care au supravegheat zona mult, mult mai atent. În această seară, puștanul a pornit la plimbare cu motocicleta. Polițiștii au încercat să îl oprească regulamentar, doar că pușiul a accelarat. Imediat s-a trecut în urmărea puștanului. El a fost oprit după aproximativ 500 de metri.

În prezența tatălui minorul a fost audiat. Conform surselor noastre tatăl acestuia era nervos din cale afară că odrasla i-a fost prinsă de poliție încălcând legea. Ba mai mult, ar fi trecut la amenințări la adresa unor persoane (nu dăm nume deocamdată). Suntem curioși dacă polițiștii nu îl vor pune și el dânsul sub acuzare. Nu de alta dar copilul fie a luat cheile motocicletei fără știința părinților, fie cu știința lor. E simplu.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 8 octombrie, ora 18:15, în timp ce efectuau supravegherea și controlul traficului rutier pe D.N.184 B, în localitatea Copalnic, polițiștii Secției 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unei motociclete, însă conducătorul acesteia nu a oprit.

S-a procedat la urmărirea acesteia, iar la o distanță de aproximativ 500 metri, conducătorul motocicletei a oprit.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că cel care conducea motocicleta este un minor, de 15 ani, din Baia Mare, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

Problemele duc la faptul că importul din China crește

Redactie

Programul Zilelor Orașului Baia Sprie 13 – 14 August 22

Vasile Dale

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.