BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență maximă la Poienile de Sub Munte. Și-a lăsat nepoțica să conducă mașina pe un drum public (ACTUALIZARE)

Inconștiență dusă la extrem pentru un tânăr din Maramureș. La aniversarea zilei de naștere a nepoțicei sale barbatul în vârstă de 27 ani a pus-o pe micuță în brațele sale la volanul autoturismului și a pornit la drum.

Și ca să dea dovadă de o și mai mare inconștientă un alt pasager a filmat cum se plimbau pe o șosea din comuna Poienile de Sub Munte iar apoi a postat filmulețul pe o rețea de socializare pentru a se lăuda la toată lumea.

Polițiștii au văzut imaginile și imediat s-au autosesizat. Au deschis o anchetă urmând să dispună măsuri legale împotriva unchiului inconștient.

video: facebook.com

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 08 octombrie, în urma apariției în mediul on-line a unui clip video în care o minoră ar conduce un autoturism, polițiștii Secției 4 Leordina s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor producerii evenimentilui și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul on-line la data de 08 octombrie, a unui clip video în care o minoră ar conduce un autoturism în Poienile de Sub Munte, polițiștii Secției 4 Leordina au efectuat verificări în vederea identificării stării de fapt.
Astfel, polițiștii au constatat faptul că, la data de 01 august 2019, momentul în care a fost efectuată filmarea, un bărbat de 27 de ani din Poienile de Sub Munte, aflat la volanul unui autoturism condus pe D.C. Nejnei Crai, în timp ce își ținea nepoata de 7 ani în brațe, i-ar fi încredințat acesteia să conducă autoturismul timp în care și el, în calitate de conducător auto, avea permanent mâna dreaptă pe volanul autoturismului.
Având în vedere cele constatate și dat fiind faptul că există suspiciuni cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335, alin 3 din Codul Penal, de către bărbatul de 27 de ani, polițiștii efectuează în continuare cercetări.

Te-ar putea interesa si

IPJ MARAMUREŞ: Vis este câinele polițist al zilei (FOTO)

Vasile Dale

ALCOOLUL ŞI VOLANUL NU FAC CASĂ BUNĂ: Un maramureşean beat a provocat un accident în Cluj

Vasile Dale

INFRACŢIUNE SILVICĂ LA BORŞA: Ca să scape de poliţişti, şi-a abandonat autoutilitara încărcată cu arbori furaţi

Vasile Dale

6 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.