BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Dacă recunoașteți bărbatul care a furat bicicleta vă rugăm sunați la 112

Cititorii noștri ne-au contactat cerându-ne ajutorul pentru ca prin intermediul cititorilor noștri să identifică un bărbat care a furat o bicicletă din parcarea subterană a blocului situat pe bulevardul Republicii nr. 88A din Baia Mare.

”Miercuri în jur de ora 12 a pătruns în garaj după ce a filat zona câteva zile. Am anunțat poliția, le-am oferit imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Până astăzi niciun rezultat. Am luat legătura cu dumneavoastră poate așa vom reuși mult mai repede să îl identificăm. Să îi ajutăm pe polițiști să îl prindă” ne-a scris cititorul nostru.

Așadar, dacă îl recunoașteți pe cei din fotografii vă rugăm sunați imediat la 112 sau anunțați cea mai apropiată secție de poliție. Totodată, puteți să ne spune nouă toate detaliile nouă pe adresa de email [email protected] sau pe numărul de whatsAap ce il găsiți pe site-ul nostru.

Te-ar putea interesa si

FOTO: La Sighet se inaugurează una dintre cele mai mari sinagogi din Europa. Rabinul Aaron Teitelbaum vrea să devină loc de pelerinaj pentru evreii ultra-ortodocşi

Redactie

PRELUARE SIGHET247: În timp ce Guvernul amenință bugetarii de rând cu tăieri de sporuri, alții se lăfăie. Fostul primar Horia Scubli a primit de la Ocolul Silvic un premiu de pensionare de peste 20 mii euro

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Audi făcut praf la Borșa. Șoferul a dispărut. Polițiștii au găsit o femeie rănită la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.