BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – Copil de 12 ani, căzut cu motocicleta într-o prăpastie, lângă Cavnic, în Maramureș. Intervenție contracronometru a salvatorilor (actualizare)

Acțiune în derulare, la această oră, a SPJ Salvamont Maramureș în zona muntoasă a Vârfului Iancu din Cavnic, județul Maramureș, pentru salvarea unui băiat de 12 ani căzut în prăpastie.

Un băiat de 12 ani a căzut în prăpastie în urmă cu puțin timp. Cei care au dat alerta sunt prietenii copilului, care se aflau cu acesta la o plimbare cu motocicletele de enduro.

Spre zona respectiva au plecat salvamontiștii de la Baia Mare și cei de la cavnic, sprijiniți de echipaje SMURD și de polițiști.



Zona respectivă este una greu accesibilă, astfel încât salvatorii sunt nevoiți să mearga mai mulți kilometri pe jos. Aceștia mai au 45-50 de minute până să ajungă la băiatul rănit.

A fost solicitată pregătirea elicopterului SMURD de la Jibou, în cazul în care va fi necesar să intervină.

ACTUALIZARE

Actiunea a constat in stabilizarea baiatului, extragerea si transportul acestuia pana la echipajul SMURD – Terapie Intensiva Mobila.

La actiune au participat toate structurile , Politia MM, SMURD MM, STS MM (multumiri pentru comunicarea cu precizie a locului accidentatului fapt care a scurtat timpii interventiei) si Jandarmeria Montana MM.

Datorita leziunilor grave suferite a fost solicitat elicopterul SMURD acesta preluand accidentatul iar in acest moment il transporta la Spitalul din Cluj Napoca.

Actiune incheiata. Salvatorii montani s-au retras la baza.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 09 octombrie, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său a căzut cu motocicleta într-o prăpastie, în zona Vârful Iancu Cavnic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 12 ani din Cavnic se afla într-o prăpastie la aproximativ 50 metri de D.C.183 C, fiind în stare semiconștientă, fiindu-i acordate primele îngrijiri medicale de către un echipaj Salvamont

Victima a fost preluată de către un elicopter SMURD și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii Cluj-Napoca.

Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului,
sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

XAN KISS – SPRAY DE GURĂ:  PENTRU ÎNTÂLNIRI PERFECTE ȘI PARFUMATE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vasile Dale

TRAGEDIE: Un băimărean s-a înecat aseară la Costinești (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Galerie foto: A apărut o nouă groapă de gunoi la marginea municipiului Baia Mare. Garda de Mediu doarme

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult