Maramuresul Istoric

FURT CALIFICAT: Hoţ de cablu de telefonie, prins la Strâmtura

Ieri, 12 octombrie, în urma probatoriului administrat de către organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție Strâmtura, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 29 de ani din Suceava. Acesta este bănuit de comiterea unei fapte de furt calificat.

În fapt, la data de 05 iulie 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din zona Podul Slătiorii de pe raza comunei Strâmtura, un cablu de telefonie din cupru cu diametrul de 0.8 pe o distanță de 1000 de metri. Prejudiciul cauzat a fost de peste 34.000 de lei.

Având în vedere prejudiciul cauzat, procurorul de caz a dispus luarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra unor bunuri mobile aparținând inculpatului precum și asupra conturilor bancare ale acestuia.

Pe parcursul urmăririi penale suportul operativ a fost asigurat de către D.O.S. și Biroul de Analiză a Informațiilor Maramureș.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, iar în cursul zilei de azi, 13 octombrie, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea luării unei măsuri preventive.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O femeie din Borşa a fost spulberată de o maşină în timp ce traversa regulamentar

Redactie

CONTRACRONOMETRU: Misiune de salvare a salvamontiștilor borșeni. Fetiță de 10 ani dusă la spital (galerie foto/VIDEO)

Vasile Dale

Minus 9 grade Celsius, înregistrate de o stație meteorologică montană în Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.