BREAKING NEWSEveniment

RUTIERE: Conducere cu alcoolemie și fără permis la Sarasău, acțiune a polițiștilor maramureșeni în cooperare cu RAR

Ieri, 12 octombrie, în timp ce polițiștii Postului de Poliţie Sarasău se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe D.C. ,,Uliţa pădurii” de pe raza comunei Sarasău, au oprit pentru control un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 60 de ani din comună, care emana halenă alcoolică.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoana al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

****

Ieri, 12 septembrie, Secției 6 Poliție Rurală Sarasău și cei din Rona de Sus, împreună cu inspectorii din cadrul Registrului Auto Român au desfășurat o acțiune pe D.N. 18 în Sighetu Marmației – Rona de Sus, pe linia prevenirii și reducerea numărului de evenimente rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.
În cadrul acțiunii au fost verificate 35 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contraveționale în valoare totală de aproape 9.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a opt certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Bărbat ucis de o maşină la Sighetu Marmaţiei. A traversat neregulamentar – actualizare

Redactie

Cavnic: Scandal în trafic între un bărbat de 66 ani și un tânăr de 19 ani, băut și fără permis

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Accident cu trei victime. O mamă şi doi copii, accidentaţi în zona supermarketului Supeco

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.