Eveniment

RUTIERE: Accident rutier pe DN 18, şoferi băuţi la volan

Strâmtura

Aseară, 13 octombrie, la ora 23.15, în timp ce polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă efectuau activitatea de patrulare pe D.J. 186 în Rozavlea, un autoturism circulând dinspre Strâmtura.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar la volan a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Timiș.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Centrul de Permanenţă Dragomireşti, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Vișeu de Sus

Tot aseară, 13 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii din Vișeu de Sus, au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Moisei, dinspre Borșa înspre Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism care staționa, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 20 de ani. În urma impactului nu au existat victime omenești.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul tânărului de 20 de ani, iar în cazul conducătorului auto de 25 de ani, rezultatul a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

****

Ieri, 13 octombrie, la ora 15.00, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe D.N. 1C, în localitatea Cicârlău, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism pentru control.

Conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani din Cicârlău, a prezentat un permis de conducere asemănător celor eliberate de către autoritățile statului Ucrainean.

În urma examinării permisului de conducere polițiștii au constatat faptul că, există suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

Acțiunea polițiștilor rutieri din Vișeu de Sus

Ieri, 13 octombrie, polițiștii din Vișeu de Sus, între orele 13:00-17:00, au efectuat o acțiune rutieră pentru creșterea gradului de disciplină rutieră şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere în vigoare.

În cadrul acțiunii au fost verificate 56 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.585 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea unui permis de conducere, retragerea unui certificat de înmatriculare și confiscarea a 4 m.c. material lemnos în valoare 1.600 lei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Inconștient la volanul unui BMW – Un puștan de 19 ani din Ocna Șugatag prins de aparatul radar cu 141 km/oră în localitate

Vasile Dale

BĂIMĂRENI ÎN HERAKLION: Au plătit pentru o vacanță de vis dar au primit nervi și stres. Au fost ignorați de reprezentanții agenției de turism

Vasile Dale

CA LA POPICE: 4 mașini implicate într-un carambol pe bd Traian din Baia Mare. O persoană rănită (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.