BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Tânără de 19 ani bătută de concubin la Câmpulung la Tisa. Femeie bătută de soț la Ruscova

SARASĂU

Ieri, 13 octombrie, la ora 15.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa de 19 ani din Câmpulung la Tisa a fost agresată fizic de către concubinul său de 23 de ani.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima care a relatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, concubinul său a devenit agresiv și a agresat-o fizic în zona capului.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

RUSCOVA

Aseară, 13 octombrie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați de către o femeie de 36 de ani din Ruscova, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, între victimă și soțul de 42 de ani a izbucnit un scandal spontan pe fondul consumului de alcool și al unor discuţii purtate în contradictoriu, iar femeia a fost amenințată și agresată fizic în zona capului și a mâinii stângi.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

PREVENIRE: POLIŢIŞTII MARAMUREŞENI AU DEMARAT ACŢIUNEA „FOC DE ARTIFICII 2020”

Redactie

A REVENIT IARNA GREA / ACTUALIZARE: Se circulă greu pe toate drumurile judeţene (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

CONTRABANDĂ: Peste 16.000 de pachete de ţigări, confiscate la frontiera de nord

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.