BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ”DICTATURĂ” la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus. Mămică înjurată și îmbrâncită. Directoarea s-a baricadat în școală (actualizare)

Imagini îngrozitoare am primit de la Vișeu de Sus de la Școala Profesională Nr. 1 din Vișeu de Sus. O unitate de învățământ cu peste 500 de elevi de la clasa 0 până la adolescenți de 14-16 ani de la clasele de profesională.

Unitatea de învățământ condusă de prof. Gabriela Letiția Ciolpan (soție de fost viceprimar) s-a transformat de puțină vreme într-un ”mic Penitenciar de Maximă Securitate”.

Dimineața paznicii angajați de unitatea de învățământ închid porțile și nimeni nu intra în curtea școlii. Copilașii de la clasele primare (0-4) însoțiți de părinți intra rând pe rând, încolonați mai ceva ca la pușcărie

Părinții sunt revoltați de această situație. Aceștia spun că nu își pot lăsa copilașii să meargă singuri la școală deoarece pe șosea se circula cu viteză și oricând pot fi victimele unor evenimente rutiere.

Scandalurile între părinți și paznic sunt la ordinea zilei. Zi de zi spiritele se încing la școala amintită. În mod normal paznicii ar trebui să fie însoțiți de un profesor, doar că acest lucru nu se întâmplă.

”M-a înjurat și m-a apucat de mână” spune o mămică

Un scandal uriaș a avut loc zilele trecute. O mămică și-a dus copilașul la școală iar când a vrut să intre în curte paznicul a sărit ca ars și ar fi strigat că nu are voie. ”Am depus plângere împotriva agentului de pază pentru lovire, pentru jignire. Am făcut sesizare și la Inspectoratul Școlar al Județului Maramureș. Este inacceptabil ce se întâmplă. Nimeni nu a cerut ca părinții să intre în școală. Absolut nimeni. Am cerut să fim lăsați în curte până la ușa de intrare în școală. Să fim siguri că sunt în siguranță” ne-a scris o mămică.

Trebuie să precizăm că în ziua incidentului conform surselor noastre paznicul a fost singur. Nu a fost însoțit de niciun profesor. În mod normal profesorul de serviciu nici măcar nu ar fi fost la serviciu (ar fi vorba despre un profesor care ar lipsi cu săptămânile de pe școală – spun sursele noastre).

Noi vom urmări acest subiect și totodată vom reveni și cu alte aspecte extrem de grave de la instituția de învățământ amintită. Așteptăm și punctul de vedere al directoarei dar și ISJ Maramureș. Cei din urmă au fost în controale acolo, însă totul a fost ”superb”. Măsuri? Minisetrul Educației nimic? Doarme?

Le transmitem doar câteva întrebări publice celor de la ISJ Maramureș: : cum au reușit oare să ascundă sub preș faptul că un băiat a fost bătut crunt în incinta unității de învățământ? Unde era paznicul? Așa se rezolvă un astfel de caz transformând școala într-o PUȘCĂRIE?

Așadar, dacă sunt persoane care se simt lezați de acest articol, le așteptăm punctul de vedere pe adresa de email: [email protected]. Îl vom publica în cadrul acestui articol.

ACTUALIZARE

IPJ Maramureș confirmă faptul că joi (13 octombrie 2022) a fost depusă o plângere. Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

PMP: “Partidul Comasat Român ne îngrădeşte drepturile electorale! PMP solicită modificarea Ordonanţei privind comasarea alegerilor pentru că este discriminatorie şi abuzivă”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un sătmărean a furat bani dintr-un bar din Ocna Șugatag. Totul a fost filmat

Redactie

Finul fostului premier Oprea, băimăreanul Bogdan Ștefan Durlea a fost reținut de procurorii DNA. ”Ginerele lui Nuțu Fonta, garantat de primarul Cherecheș” scria presa în 2021

Vasile Dale

1 mesaj

Anca octombrie 19, 2022 at 8:42 pm

Rușine doamnei director,care sunt toți pe o mână în scoala de la mic la mare.si în cazul meu mamă a unui elev de clasa 1 sunt nemulțumită xa nu pot să-mi conduc copilul pana la întrarea în scoala adica în curtea scolii.pe ce vremuri trăim dictatura totala xa asa dorește doamna director sa nu vedem ce se petrece in curtea scolii.say petrecut multe incidente și de când sau petrecut a băgat profesor de serviciu în curtea scolii,I înainte nimeni.si ei la cafele și țigări în rand cu directoarea. Foc în birouri au să-și savureze cafeaua dar la copii zero căldură

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.