BREAKING NEWSEvenimentRecomandateSport

LIMBAJ DE MAHALA: ”Huliganii” care îngroapă fotbalul din Baia Mare latră pe facebook. Viceprimarul Dăncuș – ”Am pariat pe mă-ta!”, ”Du-te bate-ți coasa, bre!”

Faptul că Minaur Baia Mare a pierdut în deplasarea de la Clinceni, cu Unirea Constanța (scor 1-0) l-a scos din ”minți” pe viceprimarul municipiului Baia Mare. Acesta a cerut pe pagina personală de facebook demisia antrenorului Ciprian Danciu. ”După un asemenea rezultat, dar mai ales după prestațiile echipei din ultimele meciuri, orice antrenor cu onoare își înaintează DEMISIA înainte de a fi DEMIS!” a scris viceprimarul Doru Dăncuș.

Firește, reacțiile suporterilor nu au întârziat să apară. Doar că vicele s-a dezlănțuit în a ”se lua în gură” cu aceștia. ”Am pariat pe măta! (menționăm că în titlu am scris corect gramatical, deși vicele habar nu are că mai există și o cratimă în gramatica limbii române) sau ”Du-te bate-ți coasa, bre!”. Sunt doar câteva din răspunsurile vicelui băimărean la comentariile suporterilor.

Individul care ocupă o funcție publică plătită din bani publici are și o recomandare către fotbaliștii de la Minaur Baia Mare. ”Iar jucătorilor care încă „respiră” din promovarea în Liga a 2-a și se cred fotbaliști, le recomand să nu mai stea cu nasul pe sus, să coboare cu picioarele pe…gazon și să dea totul pentru îndeplinirea obiectivului! Până nu este prea târziu!” scrie acesta pe facebook.



Inacceptabil limbaj spunem noi pentru o persoană care ar trebui să își respectă alegătorii, care ar trebui să accepte orice critică venită din partea celor care l-au ”parașutat” în Consiliul Local Baia Mare și implicit în funcția de viceprimar.

Pentru aceste comentarii domnule viceprimar Doru Dăncuș ar trebui ca dvs să vă înaintați DEMISIA! Aia de ONOARE, dacă știți ce înseamna ONOAREA.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Trei ordine de protecție provizorie emise de polițiști în weekend în Tăuţii Măgherăuş, Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare

Redactie

ALCOOLEMII RECORD PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Un bărbat şi o femeie, la volan cu peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

FOTO: O vijelie a luat pe sus două acoperişuri din Bontăieni şi le-a aruncat la 400 m distanţă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult