BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

Galerie foto: Drumul lui Mircea Man (DN18B) arată ca după bombardament în satul fostului președinte al CJ Maramureș

Transformat peste noapte din drum județean în drum național, actualul DN18 B între Târgu Lăpuș și Rohia arată ca după bombardament. Celebra transformare a avut loc peste noapte.

„Fosta conducere a judetului s-a spalat pe maini si a spus: e national – probabil, in ideea ca va fi mai bine, numai ca nu e, ba e lasat de izbeliste. Are o structura de drum judetean, sa-l consideri national numai pe hartie e o crima! Am avut o discutie cu doamna ministru Boagiu si daca drumul ar intra in 2011 pe un program de finantare, sa se inceapa de la fundatie, ar fi un lucru bun. Dar eu ma indoiesc, pentru ca avem deja licitate si cu finantare Baia Mare-Dej si Baia Mare-Satu Mare… Gandesc varianta in care ar putea redeveni judetean si sa-l bagam intr-o reabilitare totala„, a spus pdlistul Mircea Man în noiembrie 2010.

De atunci însă s-au făcut lucrări de reabilitare și s-au băgat bani serioși în zonă. Doar că pe serpentinele de la intrare în Rohia dealul a luat-o la vale iar șoseaua este pur și simplu distrusă. Cei de la CNAIR au uitat de șoseaua care leagă Maramureșul de județul Cluj, așa numitul drum al lui Pintea. Mai mult, dacă tot îl numesc drum național, prin zona respectivă nu circula autotrenuri spre exemplu. Și asta din cauza faptului că fundația șoselei este de drum județean.

Fotografiile realizate de cititorii noștri sunt elocvente și nu au nevoie de niciun comentariu.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA COSTENI: UN ADOLESCENT DE 17 ANI A ARS DE VIU LA O STANA DE OI

Vasile Dale

ÎN SERIE PE DN1C: Accidente rutiere în Recea, Lăpușel și la Pădurea Stejarul (galerie foto)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA GIULEȘTI: Persoană decedată într-un beci în urma unui incendiu

Vasile Dale

1 mesaj

Fage octombrie 16, 2022 at 11:30 am

Chiar dacă ar fi asfaltat „ca in palmă”, acel drum nu poate fi national deoarece nu are gabarit de drum national! Este foarte ingust pe multe portiuni! De aceea nu circula autotrenuri pe el! In multe curbe nici nu se poate incadra un autotren, nemaivorbind de trecerea unuia pe lângă un autoturism care circula din sens opus!
Hai sictir mircea man

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.