BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Tragedie la Câmpulung la Tisa. Un bărbat decedat, o femeie rănită grav (foto) – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs ieri pe drumul național 19 în Câmpulung la Tisa. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a ieșit cu mașina de pe șosea și s-a lovit de un stâlp, conform primelor informații.

În urma impactului violent cel de la volan a decedat iar o femeie aflată pe scaunul din dreapta față a fost grav rănită.

Echipajele de la descarcerare ale pompierilor din Sighetu Marmației, echipaje SMURD și ale Ambulanței au intervenit la fața locului.

Poliția a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE

Ieri, 15 octombrie, la ora 13:22, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.19 între localitățile Sarasău și Câmpulung la Tisa.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 69 ani din Sighetu Marmației, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sighetul Marmației înspre Săpânța, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un pom.

În urma impactului, conducătorul auto a decedat la fața locului, iar pasagera de 55 ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a rămas internată.

În cauză, polițiștii se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: ecoumaramureșean.ro.

Te-ar putea interesa si

ARESTAT: Un adolescent l-a lovit cu pumnul în față și l-a tâlhărit pe un taximetrist din Baia Mare

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Prefectura Maramureș a fost abandonată de PNL

Redactie

EXCLUSIV – IMAGINI VIDEO HALUCINANTE ÎN BAIA MARE: Au asfaltat o stradă în timpul furtunii! Astăzi au decopertat carosabilul proaspăt turnat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.