BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

„Tăticul nostru, haide acasă!”. Tânăr de 26 de ani, moarte fulgerătoare după ce s-a răsturnat cu tractorul. Alin se căsătorise anul trecut şi avea acasă o fetiţă de câteva luni

O nenorocire a lovit ca un fulger o familie din Satu Mare. Un tânăr de 26 de ani, tatăl unei fetiţe de doar câteva luni, s-a stins din viaţă în urma unui cumplit accident care a avut loc sâmbătă seara.

Tragedia a avut loc sâmbătă seara, în localitatea Hodisa, atunci când Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru extragerea unei persoane prinsă sub un tractor. 

La fața locului s-au deplasat 10 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. În zadar au încercat să îl salveze pe tânăr. Alin a fost scos mort dintre fiarele tractorului.



Tânărul se căsătorise în toamna anului trecut şi avea acasă o fetiţă de doar câteva luni. Îndurerată, soţia lui a postat pe internet un mesaj prin care îşi ia rămas-bun de la cel care i-a jurat iubire veşnică.

Pentu că atunci când se deschidea ușa de la intrare, știam că o sosit acasă omul care are grijă de noi, care ne alină, care ne iubește, omul fără de care nu ne imaginam viața! Te iubim, tati! Odihnă veșnică alături de îngeri!

Lacrimi şi suferinţă după moartea lui Alin

„După cum toamna copacii se despoaie de frunze, așa și viața noastră merge spre cădere!”

Dragul nostru tătic, iubirea vieții mele, puterea noastră, stâlpul casei, azi ne-a părăsit și ne-ai lăsat fără nici o putere Cum ai putut? Nu te-ai gândit să lupți pentru minunea din viața noastă? Doamne, de ce nouă? De ce nu l-ai mai lăsat să ne bucurăm împreună de minunea noastră, Victoria. Ce o să ne facem fără tine? Cum o să rezist? Tăticul nostru, haide acasă! Fă-ne să ne trezim din acest coșmar groaznic. Noi te iubim până la nesfârșit! Cu cine o să se joace Victoria în fiecare zi? Abia așteaptam să vii acasă lângă noi! Vai, dragul nostru, știm că de acolo dintre îngeri o să-ți ocrotești fetița și întreaga familie! Bunul Dumnezeu să te așeze în dreapta Sa și să ştii că te vom iubi și îți vom duce amintirea mai departe! Ai fost și vei rămâne cel mai bun soț și tată din întreaga lume! Nu vom uita niciodata veselia si gingasia fiintei pe care azi am pierdut-o cu totii”, a scris îndurerată soţia tânărului, într-o postare pe internet.

Cei care l-au cunoscut pe Alin au lăsat sute de mesaje de condoleanţe la postarea publicată de tânăra lui soţie. Cu inimile frânte, familia, colegii sau prietenii lui Alin i-au adus acestuia un ultim omagiu. 

– „Dumnezeu să îți dea putere și alinare nu-mi găsesc cuvintele.. dragostea vieții tale, așa cum spui, din liceu îmi amintesc cât de mult vă iubeați. Odihnă veșnică și drum lin printre îngeri, Alin!”

– ” Îmi pare aşa de rău! Uneori viaţa este nedreaptă cu noi şi ne întrebăm de ce tocmai nouă ni s-a întâmplat. Aşa a fost să fie, să aibă grijă de voi, de acolo, de sus. Fii puternică! Să-i dea Dumnezeu odihnă veşnică!”

– ” Nu cred că rândurile mele îţi vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei iubite nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace ! „

Te-ar putea interesa si

PRĂPĂD ÎN FERNEZIU: Explozii după ce un gater a ars ca o torță în miez de noapte (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Jurnalist din Sighet, urmărit în trafic non-stop! Află motivele unei amenzi absurde datorate tocmai unei poliţiste

Redactie

ACTUALIZARE: Explozie într-o gospodărie din Berchezoaia. O femeie transportată în stare gravă la spital

Redactie

1 mesaj

calin octombrie 18, 2022 at 5:56 pm

Cea mai mare greseala a fost sa se dea drept de conducerea tractorului cu permis categoria B !!!!! Saptamanal , moare cate unu , care crede ca daca e cu volan , se descurca el , ca doar are permis !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult