BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO – ÎN LOC DE CĂLĂTORI: Lemn tăiat ilegal transportat cu autobuzul! Polițiștii de la Rutieră au interceptat mijlocul de transport în comun – ACTUALIZARE

Caz incredibil petrecut pe șoseaua de centură a municipiului Baia Mare sâmbătă seara. Un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere Maramureș a oprit pentru control un mijloc de transport în comun.

Polițiștii au rămas fără cuvinte când au găsit în autobuz în loc de călători o cantitate destul de mare de masă lemnoasă. Șoferul a fost audiat și așa s-a aflat că lemnul fusese luat din zona localității Chechiș, dintr-o pădure privată se pare. Pentru lemnul din autobuz conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență sau de transport.

Polițiștii au discutat cu cei de la Ocolul Silvic Baia Mare și s-a decis confiscarea lemnului și depozitarea acestuia în depozitul OS Baia Sprie. Totodată conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru lipsa actelor de proveniență și transport a cantități de 3,03 mc de masă lemnoasă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au identificat pe șoseaua de centură a municipiului Baia Mare un autovehicul care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-a constatat faptul că, pentru materialul lemnos transportat, respectiv 3,03 mc lemn foc foioase, nu au fost emise documente de proveniență, motiv pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională, în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea materialului lemnos.

Te-ar putea interesa si

Minus 9 grade Celsius, înregistrate de o stație meteorologică montană în Maramureș

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Un nou scandal în Baia Mare. Bătaie în plină stradă! Unul dintre cei implicați ar fi jandarm (actualizare)

Redactie

O BAIMAREANCA SUSTINE CA STIE CINE A OMORAT-O PE MICUTA ESTERA! POLITIA I-AR FI INCHIS TELEFONUL IN NAS

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.